Verkeer

Slagingspercentage voor het CBR theorie examen drastisch gezakt naar 40% en is nog niet het einde (Zie artikel Volkskrant). De wachttijden bij het CBR lopen op tot maanden, waardoor in één keer slagen voor het theorie examen nog belangrijker wordt voor uw rijschool.

Waardoor wordt dit veroorzaakt?

  • Een toegenomen moeilijkheidsgraad van het theorie-examen bij het CBR.
  • Malafide theorieopleiders die met trucs leerlingen in korte tijd afsturen op een te lastig theorie-examen.
  • Cursisten bereiden zich niet goed voor.
  • Cursisten kunnen nagenoeg niet meer slagen zonder goede opleider en optimale voorbereiding.

Wat zijn de gevolgen?

  • Gedemotiveerde cursisten na vele malen zakken voor het theorie-examen.
  • Theorie duurt te lang door de moeilijkheidsgraad.
  • Praktijklessen duren daardoor langer.
  • Risico van stoppen met de opleiding bij uw rijschool.
  • Uw rijschool is de dupe als leerlingen 5 keer of meer zakken voor de theorie.
Tekst

Wat is de oplossing?

Een samenwerking met ons als partner waarin wij de totale theorie begeleiding van uw cursist uit handen nemen. Wij plannen de theorie CBR examens voor u in en nemen hiermee u deze zorg uit handen.

Wij zijn gespecialiseerd op de inhoud en niet op trucjes, dat zorgt ervoor dat uw leerlingen het vervolgens in de lesauto ook makkelijker hebben en het verkeer echt begrijpen. Wij geven net zo lang les totdat uw cursist is geslaagd voor de theorie. Wij leveren goede theorie documentatie voor de cursisten om zich optimaal op de theorie lessen voor te bereiden. Ook privéles behoort tot de belangrijke opties met de meest optimale slagingskans. Kortom het beste maatwerk!

Dit alles kost u niets en per aangemelde cursist ontvangt u een financiële vergoeding van ons. Het enige wat u hoeft te doen is de link van de pagina op uw site te plaatsen

nijman rijopleidingen
Sinds onlineverkeerstheorie.nl is opgestart hebben wij onze cursisten aangemoedigd bij René en Mario de lessen te volgen. De unieke leswijze die Verkeersacademy Querido hanteert resulteerde in vele slagers in 1x omdat ze de theorie beheersen. Kennis is macht, en dat komt dan tijdens de rijlessen ten goede. Vaak herkennen de leerlingen situaties optijd, en benoemen ze dat dan ook dat ze het tijdens de theorie lessen gehoord hebben. Echt theorie les! Niet beetje de trucjes leren. Maar echt kennis vergaren! Fijne partij om mee samen te werken Wij adviseren onlineverkeerstheorie.nl namens Team Nijman Rijopleidingen. Zeker weten!

Wilt u meer uitleg over dit concept?

Bel ons Neem contact op